slogan7-al

29 dhe 30 prill 2017, Fier/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre”

Titulli i aktivitetit: 29 dhe 30 prill 2017, Fier/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” Data e zhvillimit: 29 dhe 30 prill 2017

Vendi i organizimit: Spitali Fier

Organizatori/ofruesi: ISSAT

Kontakte: Tel: 0694028922 / 0 42260 035 Adresa: Rr. "Kavajës" , Nd.128, H.10 Tiranë E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermierë, Personel Ndihmes, Studentë të vitit 2-3 Bachelor të Fakultetit të Infermierisë (Dega Teknik Laboratori). Studentë në Master Profesional ose Shkencor (mjek, infermier, manaxher)

Kreditet : 12