slogan7-al

16 dhjetor 2017 Shkoder:“Urgjencat mjekesore _ne patologji te ndryshme dhe menyra e menaxhimit te tyre”

Titulli i aktivitetit: 16 dhjetor 2017 Shkoder:“Urgjencat mjekesore _ne patologji te ndryshme dhe menyra e menaxhimit te tyre”

Data e zhvillimit: 16 dhjetor 2017

Vendi i organizimit: Urdheri i mjekut & Spitali Rajonal/Shkoder

Organizatori/ofruesi: Hotel Kolosseo Shkoder

Kontakte: Tel: 0672562975 Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek i pergjithshem dhe specialist, Infermier, Farmacist

Kreditet : 6