slogan7-al

19 dhjetor Elbasan 2017. “Permiresimi i sherbimit shendetesor te mjekut te familjes dhe sherbimet spitalore”.

Titulli i aktivitetit: 19 dhjetor Elbasan 2017. “Permiresimi i sherbimit shendetesor te mjekut te familjes dhe sherbimet spitalore”.

Data e zhvillimit: 19 dhjetor Elbasan 2017

Vendi i organizimit: Hotel Skampa Elbasan

Organizatori/ofruesi: Shoqata “ Per nje Shqiperi me te Shendeteshme” FHA

Kontakte: Tel: 0682099064 e-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje dhe specialiste te fushave te ndryshme

Kreditet : 6