slogan7-al

9 maj 2017 “Konference / Percaktoret e sjelljeve te lidhura me shendetin dhe semundjet ne vendet e rajonit Europian ”.

Titulli i aktivitetit: 9 maj 2017 “Konference / Percaktoret e sjelljeve te lidhura me shendetin dhe semundjet ne vendet e rajonit Europian ”.

Data e zhvillimit: 9 maj 2017

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International

Organizatori/ofruesi: ISHP

Kontakte: Tel: 0692452168 e-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermierë, Manaxher/drejtor, Dentist, Farmacist, Shendet publik, kimist, punonjes sociale

Kreditet : 6