slogan7-al

21, 28 tetor dhe 4 nentor 2017 Tirane, Shkoder, Vlore“Roli i Personelit te Sherbimit Shendetesor Paresor ne kontrollin e shendetit, rritjen dhe zhvillimin e adoleshentit”

Titulli i aktivitetit: 21, 28 tetor dhe 4 nentor 2017 Tirane, Shkoder, Vlore “Roli i Personelit te Sherbimit Shendetesor Paresor ne kontrollin e shendetit, rritjen dhe zhvillimin e adoleshentit”

Data e zhvillimit: 21 tetor Tirane 28 tetor Shkoder dhe 4 nentor Vlore 2017

Vendi i organizimit: 21 tetor Tirane 28 tetor Shkoder dhe 4 nentor Vlore 2017

Organizatori/ofruesi: Qëndra Shqiptare për Popullsine dhe Zhvillimin

Kontakte: Tel: 0695737084 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist

Kreditet : 6