slogan7-al

Gjate 2017 Trajnim /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Peshkopi, Sllove, Tomin, Melan lidhur me “Ankthi I gjeneralizuar dhe depresioni”

Titulli i aktivitetit: Gjate 2017 Trajnim /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Peshkopi, Sllove, Tomin, Melan lidhur me “Ankthi I gjeneralizuar dhe depresioni”  

Data e zhvillimit: Gjate 2017

Vendi i organizimit: QSH Peshkopi

Organizatori/ofruesi: Qendra Shëndetësore Peshkopi

Kontakte: Tel: 0694438842 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeksi familjare

Kreditet : 12