slogan7-al

9, 10, 11 nentor 2017 Tirane / Konference / “1-st Albanian Conference “Trauma & Emergency Surgery”.

Titulli i aktivitetit: 9, 10, 11 nentor 2017 Tirane / Konference / “1-st Albanian Conference “Trauma & Emergency Surgery”. 

Data e zhvillimit: 9, 10, 11 nentor 2017

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International

Organizatori/ofruesi: ASTES, Shoqata Shqiptare e Traumes dhe Urgjences Kirurgjikale

Kontakte: Tel: 0692046123 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Dentist, Farmacist

Kreditet :  12