slogan7-al

23 shtator 2017 Leksion ”Aknet, Incidenca, diagnoza dhe trajtimi”.

Titulli i aktivitetit: 23 shtator 2017 Leksion ”Aknet, Incidenca, diagnoza dhe trajtimi”.

Data e zhvillimit: 23 shtator 2017

Vendi i organizimit: Spitali Salus Tiranë

Organizatori/ofruesi: Spitali Salus Tiranë

Kontakte: Tel: 0662053180 e-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek specialist dhe Mjek familje

Kreditet : 3