slogan7-al

6 maj 2017, Seminar /“Risite dhe teknologjite e avancuara ne diagnostikimin dhe trajtimin e kancerit te gjirit”.

Titulli i aktivitetit: 6 maj 2017, Seminar /“Risite dhe teknologjite e avancuara ne diagnostikimin dhe trajtimin e kancerit te gjirit”.

Data e zhvillimit: 6 maj 2017

Vendi i organizimit: Hotel Plaza Tirane

Organizatori/ofruesi: Acibadem Saglik Hizmetleri ve Ticaret A.S

Kontakte: Tel: 0692266525 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek Onkolog, Radiolog, Kirurg onkolog

Kreditet : 5