slogan7-al

4 maj 2017, Tirane/ Trajnim “Vleresimi dhe trajtimi i pacienteve obeze ".

Titulli i aktivitetit: 4 maj 2017, Tirane/ Trajnim “Vleresimi dhe trajtimi i pacienteve obeze ".

Data e zhvillimit: 4 maj 2017

Vendi i organizimit: Salla e ISHP ne godinen e QKEV, kati 1re

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 355 694445985 E-mail: adrianhoxha @yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Manaxher/Drejtor, Farmacist, Specialist të shëndetit publik

Kreditet : 4