slogan7-al

4, 12 dhe 19 dhjetor 2017 Tirane /Trajnim. Interpretimi i Elektrokardiogrames.

Titulli i aktivitetit: 4, 12 dhe 19 dhjetor 2017 Tirane /Trajnim. Interpretimi i Elektrokardiogrames.

Data e zhvillimit: 4, 12 dhe 19 dhjetor 2017 

Vendi i organizimit: Qëndra Kombëtare Urgjencës Mjekësore

Organizatori/ofruesi: Qëndra Kombëtare Urgjencës Mjekësore

Kontakte: Tel: 355 693892424 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, infermier

Kreditet : 6