slogan7-al

13, 14, 20, 21 dhe 27 maj 2017 Kavaje Trajnim.”Të drejtat dhe detyrimet e mjekëve dhe pacientëve” .

Titulli i aktivitetit: 13, 14, 20, 21 dhe 27 maj 2017 Kavaje Trajnim.”Të drejtat dhe detyrimet e mjekëve dhe pacientëve” .

Data e zhvillimit: 13, 14, 20, 21 dhe 27 maj 2017

Vendi i organizimit: Kavaje

Organizatori/ofruesi: Qëndra Vullnetare e Emergjencave Civile

Kontakte: Tel: 355 67 60 90 345 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek i përgjithshëm,infermier,mami, dentist, farmacist, psikologe

Kreditet : 30