slogan7-al

1 qershor Burrel, 2- 3 qershor Peshkopi dhe 6 – 7 qershor Fier 2017 / Trajnim “Trajnim per Trajneret per Promovimin e Shendetit”

Titulli i aktivitetit: 1 qershor Burrel, 2- 3 qershor Peshkopi dhe 6 – 7 qershor Fier 2017 / Trajnim “Trajnim per Trajneret per Promovimin e Shendetit”

Data e zhvillimit: 1 qershor Burrel, 2- 3 qershor Peshkopi dhe 6 – 7 qershor Fier 2017

Vendi i organizimit: 1 qershor Burrel, 2- 3 qershor Peshkopi dhe 6 – 7 qershor Fier 2017

Organizatori/ofruesi: HAP

Kontakte: Tel: 0692055001 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Manaxher/Drejtor, Dentist

Kreditet : 6