slogan7-al

29 maj Burrel dhe 26, 30, 31 maj Fier Trajnim “Trajnim per Trajneret per Promovimin e Shendetit”

Titulli i aktivitetit: 29 maj Burrel dhe 26, 30, 31 maj Fier Trajnim “Trajnim per Trajneret per Promovimin e Shendetit”

Data e zhvillimit: 29 maj Burrel dhe 26, 30, 31 maj Fier

Vendi i organizimit: 29 maj Burrel dhe 26, 30, 31 maj Fier

Organizatori/ofruesi: HAP

Kontakte: Tel: 0692055001 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Manaxher/Drejtor, Dentist

Kreditet : 6