slogan7-al

29 prill Lushnje, 6 maj Gjirokaster, 13 maj Diber, 20 maj Burrel 2017. “Per Riaftesimin teorik per diagnostikim dhe trajtimin e urgjencave mjekesore dhe patologjive me te shpeshta.”.

Titulli i aktivitetit: 29 prill Lushnje, 6 maj Gjirokaster, 13 maj Diber, 20 maj Burrel 2017. “Per Riaftesimin teorik per diagnostikim dhe trajtimin e urgjencave mjekesore dhe patologjive me te shpeshta.”.

Data e zhvillimit: 29 prill Lushnje, 6 maj Gjirokaster, 13 maj Diber, 20 maj Burrel 2017 Vendi i organizimit: Lushnje, Gjirokaster, Diber, Burrel

Organizatori/ofruesi: Shoqata “ Per nje Shqiperi me te Shendeteshme” FHA

Kontakte: Tel: 0682099064 e-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje dhe pediater , infermier, Farmacist

Kreditet : 6