slogan7-al

11-12 shtator 2017 Shkoder, “PLANIFIKIMI FAMILJAR PER OFRUESIT E SHERBIMEVE NE KUJDESIN PARESOR”

Titulli i aktivitetit: 11-12 shtator 2017 Shkoder, “PLANIFIKIMI FAMILJAR PER OFRUESIT E SHERBIMEVE NE KUJDESIN PARESOR”

Data e zhvillimit: 11-12 shtator 2017

Vendi i organizimit: Shkoder

Organizatori/ofruesi: Qëndra Shqiptare për Popullsine dhe Zhvillimin

Kontakte: Tel: 0695136860 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familjeje, i pergjithshem, obsteter gjinekolog Infermier

Kreditet : 12