slogan7-al

11 shkurt 2017, Konference “Menaxhimi i produkteve OTC, Farmacia dhe publiku.”

Titulli i aktivitetit: 11 shkurt 2017, Konference “Menaxhimi i produkteve OTC, Farmacia dhe publiku.” 

Data e zhvillimit: 11 shkurt 2017

Vendi i organizimit: Tirane

Organizatori/ofruesi: Departamenti i Farmacise, Fakuteti i Mjekesise, UMT

Kontakte: Tel: 0683256265 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmacist

Kreditet : 4