slogan7-al

2 dhe 3 qershor 2017 Shkoder / “Konferenca e 1-re shkencore e Shkencave Mjekesore-Teknike (Hulumtimi dhe Edukimi ne Shkencat Mjekesore-Teknike)”

Titulli i aktivitetit: 2 dhe 3 qershor 2017 Shkoder / “Konferenca e 1-re shkencore e Shkencave Mjekesore-Teknike (Hulumtimi dhe Edukimi ne Shkencat Mjekesore-Teknike)”

Data e zhvillimit: 2 dhe 3 qershor 2017

Vendi i organizimit: Universiteti “Luigj Gurakuqi” Shkoder, Departamenti Infermieri

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Fizioterapisteve Shkoder

Kontakte: Tel: 355 675297199 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem , neurologe, ortoped, anestezi reanimator, kirurg, Infermier, Fizioterapiste, studente Fizioterapie, psikolog, sociolog

Kreditet : 12