slogan7-al

23 nëntor 2014 “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” Temat: “Semundja Reumatizmale”, “Dhimbja e mesit”

Titulli i aktivitetit: 23 nëntor 2014 “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” Temat: “Semundja Reumatizmale”, “Dhimbja e mesit”

Data e zhvillimit: 23 nëntor 2014

Vendi i organizimit: Hotel “Victoria” Tiranë

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombetare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel 042371693 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek të përgjithshëm të familjes

Kreditet : 4