slogan7-al

19 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”.

Titulli i aktivitetit: 19 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”.

Data e zhvillimit: 19 Dhjetor 2014 (në vazhdim)

Vendi i organizimit: On Line,Edukim ne distancë

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0682148193 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë, infermierë, menaxherë, dentistë, farmacistë, shëndet publik

Kreditet : 15