slogan7-al

9-11 Maj Tiranë/Seminar. Basic Motor Skills, Zhvillimi motorik dhe ndërhyrja te fëmijët me SD.

Titulli i aktivitetit:

9-11 Maj Tiranë/Seminar. Basic Motor Skills, Zhvillimi motorik dhe ndërhyrja te fëmijët me SD. 

Data e zhvillimit:

9-11.05.2014

Vendi i organizimit:

Qendra DSA Kodra e Diellit, Tiranë

Organizatori/ofruesi:

Fondacioni Down Syndrome Albania

Kontakte:

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.   tel: 0355 67 20 34 545

Kategoria e  pjesëmarrësve:

Fizioterapist

Kreditet :

13