slogan7-al

6-7 Mars Elbasan, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme”

Titulli i aktivitetit: 6-7 Mars Elbasan, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme”
Data e zhvillimit: 6-7.03.2014
Vendi i organizimit: Hotel Imperial ,Elbasan.
Organizatori/ofruesi: Shoqata Kujdesi Shëndetësor Familjar
Kontakte: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek
Infermier
Menaxher/Drejtor
Psikolog/Punonjës Social
Kreditet: 12