slogan7-al

Tetor , Edukim në Distancë/ Elementët nutricional dhe roli fiziologjik i tyre në organizëm.

Titulli i aktivitetit: 5 Shtator , Edukim në Distancë/ Elementët nutricional dhe roli fiziologjik i tyre në organizëm.
Data e zhvillimit:

5.09.2014 (në vazhdim)

Vendi i organizimit: On Line , Edukim në Distance
Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik 
Kontakte:

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

tel: 355682148193

Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë, infermierë, menaxherë, dentistë, farmacistë, shëndet publik
Kreditet: 15