slogan7-al

6 Qershor, Elbasan/Leksion. Medikamentet kundër diabetit.

Titulli i aktivitetit:

6 Qershor, Elbasan/Leksion. Medikamentet kundër diabetit.

Data e zhvillimit:

6.06.2014

Vendi i organizimit:

Hotel Imperial, Elbasan

Organizatori/ofruesi:

Fakulteti i Mjekësisë, UFSH dhe Organizata Almedicus

Kontakte:

E-mail: zyraufsh@yahoo.com  tel: 355 2264980

Kategoria e  pjesëmarrësve:

Farmacist

Kreditet :

4