slogan7-al

31 Tetor, 7-14-21-28 Nëntor,5-12-19 Dhjetor Tiranë/Trajnim. Rritja e kapaciteteve humane në stomatologji në fushën e ortodontisë. "Bazat për vendosjen e diagnozës dhe planit të trajtimit në ortodonci"

Titulli i aktivitetit:

31 Tetor, 7-14-21-28 Nëntor,5-12-19 Dhjetor Tiranë/Trajnim. Rritja e kapaciteteve humane në stomatologji në fushën e ortodontisë. "Bazat për vendosjen e diagnozës dhe planit të trajtimit në ortodonci".

Data e zhvillimit:

31 Tetor, 7-14-21-28 Nëntor,5-12-19 Dhjetor Tiranë

Vendi i organizimit:

Klinika Dentare UFO, Tiranë

Organizatori/ofruesi:

Shoqata e Farmakoekonomisë dhe studimit të rezultateve në shëndetin e Shqipërisë

Kontakte:

E-mail: gkoduzi@yahoo.com tel: 0692086153

Kategoria e  pjesëmarrësve:

Stomatolog

Studentë

Kreditet :

50