slogan7-al

Korçë. Edukimi në Vazhdim QSH Libonik, Korçë, për vitin 2014.

Titulli i aktivitetit:

Korçë. Edukimi në Vazhdim  QSH Libonik, Korçë, për vitin 2014.

Data e zhvillimit:

2014

Vendi i organizimit:

QSH Libonik dhe Maliq, Korçë

Organizatori/ofruesi:

QSH Libonik, Korçë

Kontakte:

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.   tel: 0355 69 23 23 891

Kategoria e  pjesëmarrësve:

Për stafin e Qendrës

Kreditet :

20