slogan7-al

22 Shkurt, Durrës /Trajnim “Kujdesi Paliativ në të sëmurët terminal me kancer, sida dhe të moshuar me sëmundje kronike”

Titulli i aktivitetit:

Shkurt, Durrës /Trajnim “Kujdesi Paliativ në të sëmurët terminal me kancer, sida dhe të moshuar me sëmundje kronike” 

Data e zhvillimit:

20-22.02.2014 

24.02.2014 - 26.02.2014 

Vendi i organizimit:

Durrës

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Ryder Albania (SHRA)

Kontakt

e-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.  , Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.    tel: 3552452309 cel: 0692075044

Kategoria e pjesëmarrësve:

 Mjek

Infermier

Kreditet:

34