slogan7-al

12 Shator Tiranë/Trajnim. Psikodiagnostika, Testet psikologjike të cilat ndihmojnë për të kryer një vlerësim psikodiagnostik për fëmijët , adoleshentët dhe të rriturit.

Titulli i aktivitetit:

12 Shator Tiranë/Trajnim. Psikodiagnostika, Testet psikologjike të cilat ndihmojnë për të kryer një vlerësim psikodiagnostik për fëmijët , adoleshentët dhe të rriturit.

Data e zhvillimit:

12,13,14,19,20,21,27.09 - 4.10.2014 (8 ditë)

Vendi i organizimit:

Tiranë

Organizatori/ofruesi:

Instituti i Shërbimeve Psikologjike për Komunitetin

Kontakte:

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

tel: 0355 69 20 94 144

Kategoria e  pjesëmarrësve:

Psikologë që punojnë në komunitet, shkolla, klinika të shëndetit mendor.

Kreditet :

30