slogan7-al

3 Maj, Tiranë. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës.

Titulli i aktivitetit:

3 Maj, Tiranë. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës.

Data e zhvillimit:

3.05.2014

Vendi i organizimit:

Hotel Sheraton ,Tiranë

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Shqiptare e Hipertensionit

Kontakte:

E-mail: arberlloshi@gmail.com  tel: 0355 68 20 63 967

Kategoria e  pjesëmarrësve:

Mjek familje, kardiolog, nefrolog, dhe specialitete të sëmundjeve të brendshme.

Kreditet :

3