slogan7-al

26 Qershor, Lezhë/Trajnim. Kujdesi Paliativ në banesë, terapia e dhimbjes dhe opioidet.

Titulli i aktivitetit:

26 Qershor, Lezhë/Trajnim. Kujdesi Paliativ në banesë, terapia e dhimbjes dhe opioidet.

Data e zhvillimit:

26.06.2014

Vendi i organizimit:

Lezhë

Organizatori/ofruesi:

Caritasi Shqiptar

Kontakte:

E-mail:                     tel:

Kategoria e  pjesëmarrësve:

Infermier

Kreditet :

3