slogan7-al

20 Dhjetor 2014 “Konferenca e VI Kombëtare Dermatologji Veronologji”.

Titulli i aktivitetit: 20 Dhjetor 2014 “Konferenca e VI Kombëtare Dermatologji Veronologji”.

Data e zhvillimit: 20 Dhjetor 2014

Vendi i organizimit: Hotel Tirana, Tiranë

Organizatori/ofruesi: Shoqata Dermatologji Veronologji te Shqiperisë

Kontakte: Tel: 0672069962 e-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek dermato-venerologë dhe familje , Farmaciste, Infermier

Kreditet : 7