slogan7-al

20 Qershor, Bilisht/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale"

Titulli i aktivitetit:

20 Qershor, Bilisht/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 

Data e zhvillimit:

20.06.2014

Vendi i organizimit:

Bilisht

Organizatori/ofruesi:

Urdhëri i Infermierit të Shqipërisë

Kontakt

e-mail: auroragjoshi@yahoo.com

tel:+355696697739

Kategoria e pjesëmarrësve:

Infermier

Kreditet:

5