slogan7-al

15 nëntor 2014 Korcë. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës.

Titulli i aktivitetit: 15 nëntor 2014 Korcë. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës.

Data e zhvillimit: 15 nëntor 2014

Vendi i organizimit: Hotel “Grand” , Korcë

Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare e Hipertensionit

Kontakte: Tel: 0682063976 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje, kardiolog, nefrolog, dhe specialitete të sëmundjeve të brendshme.

Kreditet : 3