slogan7-al

30 Janar, Korce "Vaksinimi dhe kundershtite e lidhura me te, kujdesi per te moshuarit, semundjet kronike respiratore, refluksi ezofageal te femijet"

Titulli i aktivitetit:

30 Janar, Korce "Vaksinimi dhe kundershtite e lidhura me te, kujdesi per te moshuarit, semundjet kronike respiratore, refluksi ezofageal te femijet"

Data e zhvillimit:

30 dhe 31 Janar, 2014

Vendi i organizimit:

Salla DRSH, Korce

Organizatori/ofruesi:

Srejtoria Rajonale e Shendetesise, Korce

Kontakt

E-mail:Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek te sherbimit shendtesor paresor

Kreditet:

10