slogan7-al

21 Mars,Tiranë/Konferencë ,Perqasja e Sindromit Down me kujdesin dhe mirqënien shëndetësore.

Titulli i aktivitetit: 21 Mars,Tiranë/Konferencë ,Perqasja e Sindromit Down me kujdesin dhe mirqënien shëndetësore.
Data e zhvillimit:

21.03.2014

Vendi i organizimit: Hotel Rogner, Tiranë
Organizatori/ofruesi: Qendra 'Jonathan Center'
Kontakte: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve

Mjek

Infermier

Logopedist, fizioterapist, psikolog

Kreditet: 6