slogan7-al

22 Maj, Tiranë/Konferencë. Endokrinologjia dhe kirurgjia e tiroides.

Titulli i aktivitetit:

22 Maj, Tiranë/Konferencë. Endokrinologjia dhe kirurgjia e tiroides.

Data e zhvillimit:

22.05.2014

Vendi i organizimit:

Spitali Salus ,Tiranë

Organizatori/ofruesi:

Spitali Salus ,Tiranë

Kontakte:

E-mail: k.baci@salus.al tel: 355 66 20 53 180

Kategoria e  pjesëmarrësve:

Mjek endokrinolog, kirurg, radiolog, i përgjithshëm

Kreditet :

4