slogan7-al

8-11 Janar “Geriartria në fokus”

Titulli i aktivitetit: 8-11 Janar “Geriartria në fokus”
Data e zhvillimit:

08 - 11/01/2014 

Vendi i organizimit: Qendra Shëndetësore Nr.4 - Tiranë
Organizatori/ofruesi: Qendra Shëndetësore Nr.4 - Tiranë
Kontakte: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve

Mjek dhe Infermier të shërbimit parësor

Kreditet: 25