slogan7-al

Tetor, Edukim në distancë “Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor”

Titulli i aktivitetit

5 Shtator, Edukim në distancë “Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor”

Data e zhvillimit:

5.09.2014 (ne vazhdim)

Vendi i organizimit:

Platformë online

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakt

0682148193 Email:Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve

Të gjithë profesionistët e shëndetësisë

Kreditet:

4