slogan7-al

20-22 Qershor, Tiranë/Konferencë. The State of Art in Implantology and Modern Dentistry.

Titulli i aktivitetit:

20-22 Qershor, Tiranë/Konferencë. The State of Art in Implantology and Modern Dentistry.

Data e zhvillimit:

20-22.06.2014

Vendi i organizimit:

Hotel Tirana dhe Albanian University, Tiranë

Organizatori/ofruesi:

Sename Implantologz & Modern Dentistry Association dhe Albanian University

Kontakte:

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. / Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.  tel: 355 696082692 / 355 696047474

Kategoria e  pjesëmarrësve:

 

Kreditet :

16