slogan7-al

1, 2, 29, 30.Nentor.2014 “Rregullimi natyror i fertilitetit për një pedagogji të dashurisë dhe të jetës ”.

Titulli i aktivitetit: 1,2,29,30.Nentor.2014 “Rregullimi natyror i fertilitetit për një pedagogji të dashurisë dhe të jetës ”. 

Data e zhvillimit: 11,12.10.2014/1,2.11.2014/29,30.11.2014

Vendi i organizimit: UNIZKM rr. Dritan Hoxha, Laprake, Tiranë

Organizatori/ofruesi: Caritas Shqipëtar

Kontakte: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë Infermier Punonjës social, Psikologë

Kreditet :22