slogan7-al

9 Maj, Tiranë/Konferencë. Diabeti dhe problemet e syrit të lidhur me të.

Titulli i aktivitetit:

9 Maj, Tiranë/Konferencë. Diabeti dhe problemet e syrit të lidhur me të.

Data e zhvillimit:

9.05.2014

Vendi i organizimit:

Hotel Tirana International, Tiranë

Organizatori/ofruesi:

Shoqata e Diabetit në Shqipëri. Shërbimi i okulistikës në QSUT.

Kontakte:

E-mail: shoqata.diabeti@gmail.com   tel: 355 69 20 51 742

Kategoria e  pjesëmarrësve:

Mjek i përgjithshëm, shëndet publik, endokrinolog

Kreditet :

3