slogan7-al

23 Tetor 2014, “Trainimi Teoriko-Praktik: Kurs teorik praktik: Impiante dhe proteza”

Titulli i aktivitetit: 23 Tetor 2014, “Trainimi Teoriko-Praktik: " Kurs teorik praktik: Impiante dhe proteza ”.

Data e zhvillimit: 23 Tetor 2014

Vendi i organizimit: Hotel Mondial, Tiranë

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Farmaekonomisë dhe Studimit të rezultateve në Shëndetësinë Shqipetare Kontakte:

Tel: 0682044406 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:Stomatolog

Kreditet : 70