slogan7-al

4-5 Prill, Konferencë Shkencore Stomatologjike, Albanian University.

Titulli i aktivitetit: 4-5 Prill, Konferencë Shkencore Stomatologjike, Albanian University
Data e zhvillimit: 4-5.04.2014
Vendi i organizimit: Tirana Internatonal Hotel
Organizatori/ofruesi: Albanian University (ish. U.F.O)
Kontakte:

Erda Qorri
E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Tel:0696047474

Kategoria e  pjesëmarresve Mjek Stomatolog
Qëllimi i aktivitetit: Paraqitja e temave nga praktika e përdtshme, metoda te reja te diagnostikimit dhe mjekimit, paraqitje kendveshtrimesh kohore mbi problematika te vecanta te stomatologjise.
Kreditet: 8