slogan7-al

1 Shkurt /Elbasan, Konferencë rajonale: Këndveshtrime pediatrike për patologjitë më kryesore për pediatrit dhe mjekët e familjes.

Titulli i aktivitetit:

1 Shkurt /Elbasan, Konferencë rajonale: Këndvështrime pediatrike për patologjitë

më kryesore për pediatrit dhe mjekët e familjes.

Data e zhvillimit:

1.2.2014

Vendi i organizimit: Hotel Universi, Elbasan
Organizatori/ofruesi: Shoqata për një Shqipëri të shëndetshme FHA
Kontakte: email: lahoe90@gmail.com  cel: 0682099064
Kategoria e  pjesëmarresve

Mjek familje

Mjek pediater

Kreditet: 5