slogan7-al

25 Tetor. Lushnje Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës.

Titulli i aktivitetit:

 Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës.

Data e zhvillimit:

25.10.2014

Vendi i organizimit:

Restorant Blerimi, Lushnje

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Shqiptare e Hipertensionit

Kontakte:

E-mail: arberlloshi@gmail.com  tel: 0355 68 20 63 967

Kategoria e  pjesëmarrësve:

Mjek familje, kardiolog, nefrolog, dhe specialitete të sëmundjeve të brendshme.

Kreditet :

3