slogan7-al

Gusht , Edukim në distancë “Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor”

Titulli i aktivitetit

Gusht , Edukim në distancë “Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor”

Data e zhvillimit:

14.07.2014 (ne vazhdim per 3 muaj)

Vendi i organizimit:

Platformë online

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakt

0682148193 Email:Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve

Të gjithë profesionistët e shëndetësisë

Kreditet:

4