slogan7-al

20 Qershor Tiranë/Seminar. Endodontia dhe standardet e akreditimit në shërbimin stomatologjik.

Titulli i aktivitetit:

20 Qershor Tiranë/Seminar. Endodontia dhe standardet e akreditimit në shërbimin stomatologjik.

Data e zhvillimit:

20.06.2014

Vendi i organizimit:

Hotel Tirana International, Tiranë

Organizatori/ofruesi:

ISHP dhe Medik-Lines Stweart

Kontakte:

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. tel:355 67 20 52 670

Kategoria e  pjesëmarrësve:

Stomatolog

Shëndet Publik

Kreditet :

6