slogan7-al

20 Qershor, Tiranë/Trajnim. Bazat për vendosjen e diagnozës dhe planit të trajtimit në ortodonci.

Titulli i aktivitetit:

20 Qershor, Tiranë/Trajnim. Bazat për vendosjen e diagnozës dhe planit të trajtimit në ortodonci.

Data e zhvillimit:

20.06.2014 (çdo të premte për 8 ditë)

Vendi i organizimit:

Salla e Trajnimeve klinika dentare UFO, Tiranë

Organizatori/ofruesi:

Shoqata e Farmakoekonomisë dhe studimit të rezultateve në shëndetin e Shqipërisë

Kontakte:

E-mail: gkoduzi@yahoo.com tel: 355 69 20 86 153

Kategoria e  pjesëmarrësve:

Stomatolog

Kreditet :

50