slogan7-al

7-8 nëntor 2014 New Technologies and Applications in Medicine 2014.

Titulli i aktivitetit: 7-8 nëntor 2014 New Technologies and Applications in Medicine 2014.

Data e zhvillimit: 7-8 nëntor 2014

Vendi i organizimit: Universiteti Politeknik Tirane, Salla e Konferencave

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Inxhinierisë Matematike dhe Inxhinierisë Fizike

Kontakte: Tel: 0674062560 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek Farmacistë Stomatologe Infermier Imazherist

Kreditet : 11