slogan7-al

18 Maj, Vlorë/ Trajnim “Dhimbja e kokës dhe trajtimi medikamentoz”

Titulli i aktivitetit:

18 Maj, Vlorë/ Trajnim “Dhimbja e kokës dhe trajtimi medikamentoz”

Data e zhvillimit:

18.05.2013

Vendi i organizimit:

ISKSH, Vlorë

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakt

E-mail:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Farmacist

Qëllimi i aktivitetit:

Rritja e kapaciteteve profesionale të profesionistëve të shëndetit nëpërmjet paisjes së tyre me njohuri bashkëkohore si një kusht i domosdoshëm për përmbushjen me cilësi të paketës bazë të shërbimeve të kujdesit parësor.

Kreditet:

4